O našem podjetju / About us

TERMOCENTER je specializirano podjetje za prodajo in servis opreme na področju toplotne tehnike. Poseben poudarek dajemo prodaji in montaži opreme, ki favorizira uporabo obnovljivih virov energije. Stremimo k ponudbi celovitih rešitev ogrevanja in vzdrževanja ogrevalnih sistemov z namenom varčevati in prihraniti. Namenjeno tistim, ki bi radi poceni(li) ogrevanje. Naše poslanstvo je zagotoviti uporabnikom kakovostno opremo vrhunskih proizvajalcev za pošteno ceno.

TERMOCENTER is a trade company, specialized in sales of products in the field of heating equipment. We are a leading trade company in the heating industry in Slovenia and also well known in south-east region of Europe with 25 years of experience. We are specialists for sale of equipment which is powered by oil, gas or wood. Our programme includes: boilers, controls, burners, pressure units, heating vessels, oil pumps, heat pumps... However our main focus are spare parts for boilers, oil and gas burners, oil and gas stoves. We are official partner, general representative and wholesaler of numerous of leading manufactures.

Kakšno vrsto ogrevanja naj izberem V današnjem času visokih cen energentov in široke ponudbe vsakovrstnih ogrevalnih sistemov je vprašanje, ki si ga vedno pogosteje zastavljamo, pa ne najdemo odgovora. Pri odločitvi izbire sistema je najbolj pomembno, da izberemo tistega, ki zadovoljuje naše potrebe in je prilagojen našim zmožnostim. To pomeni, da si v ogrevalnem obdobju zagotovimo udobne bivalne razmere, pa se pri tem ne bomo finančno izčrpali. Zavedati se morate, da še tako vrhunski ogrevalni sistem ne bo učinkovit, če ne boste izbrali pravilnega vrstnega reda. Osnovno pravilo za povečanje učinkovitosti je vgradnja izbranega sistema v objekt, ki je ustrezno predpripravljen. Dobra izolacija, kakovostna okna, ustrezna grelna telesa za oddajo toplote v prostor so vsekakor prvi korak, da boste resnično pričeli varčevati.
Vsaka vrsta ogrevanja, ki je danes na razpolago ima svoje prednosti in pomanjkljivosti. Idealnega sistema seveda ni, so le približki temu.

TERMOCENTER je podjetje, ki vam bo pri tem pomagalo. Imamo dovolj znanja in izkušenj, da bomo skupaj našli rešitev, ki bo sprejemljiva tako po kakovosti kot tudi finančno. Obiščite nas, z veseljem vam bomo svetovali in želje udejanill tako, da boste trajno zadovoljni.

Lesna biomasa

Kurilno olje

Zemeljski plin

Toplotne črpalke

Hibridno ogrevanje